Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Maatwerk industriële aanhanger voor beton transport

Een geschikte transport oplossing vinden voor uw toepassing kan een enorme uitdaging zijn. Industriële Aanhangers is specialist in transportoplossingen op maat, afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden, zo ook voor de betonbranche. Industriële Aanhangers levert al bijna 10 jaar industriële aanhangers aan bouw- en infra en betonbedrijven. Voor elke toepassing kunnen we een gepaste oplossingen op maat bedenken. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van gereed product zoals betonpalen, beton liggers, balkons, prefab segmenten, vloerdelen, rioleringsbuizen complete wanden en transformatorhuisjes of wapeningstaal. Ook voor A-Trailers voor het transport van wanden en trailers voor het intern transporteren van Kubels kunt u bij ons terecht.

Veiligheid, kwaliteit en efficiency

Veilig, kwalitatief en efficiënt beton transport vraagt om een robuuste industriële aanhanger die geconstrueerd is voor een zware belasting en extreme omstandigheden. Enkele voordelen zijn:

   Geen doorgezakte frames
   Geen afgebroken wielen
   Geen gebogen dissels en frames
   Geen dichtgeslibde remsystemen

Vraag nu vrijblijvend advies aan

Zorgeloos beton transport

De transportmiddelen van Industriële Aanhangers zijn ontworpen voor een lange levensduur. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de uitgekiende constructie staan garant voor tientallen jaren zorgeloos intern transport. De wielen zijn voorzien van gesloten lagers en afgedekt met naafkappen tegen het binnendringen van vuil en stof. De stuurstangen zijn voorzien van smeerpunten zodat, bij goed onderhoud, het stuursysteem betrouwbaar blijft functioneren. De stuurstangen zijn daarnaast voorzien van verstelbare kogelkoppen waardoor de statistiek van het stuursysteem instelbaar is en overmatige slijtage aan banden wordt voorkomen. Met het juiste transportmiddel verbetert u ook het imago van uw bedrijf doordat u aantoont met zorg om te gaan met de gefabriceerde beton producten en de mensen die in de beton branche werken. Naast het leveren van Industriële Aanhangers, verzorgt TMSH ook het onderhoud en de jaarlijkse wettelijke keuringen.

“Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt zodat u zich volledig kunt richten op uw kerncompetentie; het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten voor de bouw.”

Over IndustriëleAanhangers.nl

Bekijk al onze oplossingen of stel zelf direct uw industriële aanhanger voor beton transport samen. Wij nemen persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

 


Laat u inspireren door een greep uit onze projecten

Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers