Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Sinds 1 januari behoort Intermove tot de IA-Groep

04 februari 2020

fetra

Sinds 1 januari behoort Intermove tot de IA-Groep. Intermove levert mooie logistieke producten waarbij al uw specifieke wensen doorgevoerd kunnen worden. Een goede aanwinst dus! Intermove is gericht op de verkoop van het Duitse merk Fetra. Via de website zijn de producten uit het standaard assortiment te bestellen en direct af te rekenen. Maar Intermove is juist bijzonder door de vele mogelijkheden en aanpassingen buiten het standaard assortiment. Zo hebben wij al een aantal volledig nieuwe producten ontwikkeld.

Wij maken het verschil

Als het beter (en goedkoper) is om iets nieuws te ontwikkelen, dan doen we dat gewoon. Elke vakman weet dat goed gereedschap zorgt voor een beter resultaat: efficiëntie en effectiviteit. Soms kan dat met standaard oplossingen, vaak levert een aanpassing net dat beetje extra. Daarom is afwijkend standaard bij ons. We zorgen gewoon graag voor een product dat echt het verschil maakt. Door de nieuwe samenwerking kunt u vanaf nu bij ons terecht voor een nog bredere range producten. Staat uw product er niet tussen, bel of mail ons en we vinden een oplossing!

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel