Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Maatwerk industriële aanhangers

Een geschikte industriële aanhanger vinden voor uw toepassing kan een enorme uitdaging zijn. Industriële Aanhangers is specialist in transportoplossingen op maat, afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen we voor elke toepassing een gepaste oplossing op maat bedenken.

Veiligheid, kwaliteit en efficiency

Industriële Aanhangers is uw partner voor veilig, kwalitatief en efficiënt transport met een robuuste industriële aanhanger die geconstrueerd is voor uw specifieke omstandigheden.

   Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton
   Maatwerk voor alle aanhangers
   Bestel direct uit eigen fabriek
   Gecertificeerde aanhangers

Vraag nu vrijblijvend advies aan

Een industriële aanhanger is een term voor aanhangers die gebruikt worden voor industriële doeleinden. Het gaat hier vaak om het vervoer van zware of omvangrijke goederen waar speciale eisen voor zijn. Daarom is een kwalitatieve industriële aanhanger, vervaardigd uit de meest betrouwbare materialen, een echte noodzaak. Tevens biedt het gebruik van kwalitatief hoogstaande onderdelen ook garantie op een lange levensduur, zelfs bij de zwaarste industrietoepassingen.

Een industriële aanhanger voor elke branche

Wij van IndustrieleAanhangers.nl zijn thuis in elke branche en leveren meteen uw industriële aanhanger op maat. Via de persoonlijke configurator heeft u de keuze over de opbouw, het stuursysteem, de wielen, de koppeling, et cetera. De aanvraag wordt daarna altijd getoetst aan de door u opgegeven specificaties met betrekking tot laadvermogen, -oppervlak en -vloerhoogte. Zo voldoet uw industriële aanhanger altijd aan de Europese veiligheidsbepaling.

 

Zorgeloos transport

De transportmiddelen van Industriële Aanhangers zijn ontworpen voor een lange levensduur. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de uitgekiende constructie staan garant voor tientallen jaren zorgeloos intern transport. Met het juiste transportmiddel verbetert u ook het imago van uw bedrijf doordat u aantoont met zorg om te gaan uw goederen en producten. Naast het leveren van Industriële Aanhangers, verzorgt TMSH ook het onderhoud en de jaarlijkse wettelijke keuringen.

 

Wij zorgen er graag voor dat ook bij u alles op rolletjes loopt. Krijgt u graag persoonlijk advies? Wij denken graag met u mee!

Over IndustriëleAanhangers.nl

Stel zelf uw eigen industriële aanhanger samen of krijg persoonlijk advies van een van onze experts. Laat uw gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

 


Laat u inspireren door een greep uit onze projecten

Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers