Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Met een industriële aanhanger op de openbare weg

31 januari 2020

Langgoedwagen

Regelmatig krijgen we de vraag, “Moet een industriële aanhanger aan extra regels voldoen als ik er mee op de openbare weg ga rijden”. Een voor de hand liggende vraag. Veel van onze klanten gebruiken onze industriële aanhanger om binnen een beperkte straal van de ene naar de andere locatie te rijden. Als trekkend voertuig wordt een vorkheftruck, elektrische driewieltrekker of landbouwtrekker ingezet, Vaak vind dit plaats op een industrieterrein en soms leeft de gedachte dat daar de regels minder streng. zijn, of niet gelden.

Regels van de RDW

Niets is minder waar, op elke openbare weg gelden de regels van de RDW (Rijks Dienst voor het Wegverkeer). De aanhanger moet naast de voorgeschreven wettelijke verlichting worden voorzien van een zogenaamde “afgeknotte driehoek”. U kunt de regels en voorschriften lezen in het informatieblad “afgeknotte driehoek”, wat u kunt downloaden op onze website.

Afgeknotte driehoek bestellen

Natuurlijk leveren wij onze aanhangers uit met een “afgeknotte driehoek” als we weten dat u er de openbare weg mee op gaat. Wilt u uw aanhanger alsnog voorzien van een “afgeknotte driehoek”, dan kunt u die bij ons bestellen; de prijs is € 35,00 ex btw en verzendkosten.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers