Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Aanhangers voor Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Bijdorp | Nederland | Dierentuin

Het was 1856 toen twee Rotterdamse spoorbeambten een tuintje naast het spoor huurden om hun verzameling exotische vogels onder te brengen. Wat ooit begon als een kleine verzameling vreemde vogels, is uitgegroeid tot één van de bekendste en succesvolste Nederlandse dierentuinen. In 2022 won Diergaarde Blijdorp de ANWB-prijs voor leukste uitje van 2022. Wij zijn apetrots dat Diergaarde Blijdorp Industriële Aanhangers heeft gekozen als hun nieuwe leveranciers van aanhangers!

Robuust vervoer voor alle continenten

Diergaarde Blijdorp zocht aanhangers die bestand zijn tegen een stootje. De aanhangers worden gebruikt in de dierentuin om voer naar de beesten te brengen, om mest af te voeren en om vuilniscontainers te transporten. De Rotterdamse dierentuin heeft het terrein bovendien ingedeeld in verschillende continenten; de aanhangers rijden daarmee over diverse terreinsoorten.

Vijftien multi-inzetbare aanhangers geschikt voor een dierentuin

Diergaarde Blijdorp koos voor vijftien oersterke industriële aanhangers om de klus te klaren. De aanhangers zijn zo opgebouwd dat ze vrijwel overal op het park geschikt zijn. Dit is wel zo handig voor het diverse landschap van Diergaarde Blijdorp. Bovendien zijn de aanhangers voor uiteenlopende doeleinden geschikt; dit maakt ze extra flexibel in gebruik.

Sponsoring bizon

Om deze samenwerking te bezegelen, adopteren we als Industriële Aanhangers een bizon. Gelukkig blijft deze bizon gewoon in het Noord-Amerikaanse deel van het Rotterdamse dierenpark staan, want bij ons in Gorinchem hebben we hier natuurlijk geen plaats voor. Met deze adoptie sponsoren we de dieren én hun natuurlijke leefomgeving in Diergaarde Blijdorp. Albert Post, legt uit waarom er gekozen is voor de Bizon. “Bizons hebben een robuuste uitstraling en het zijn oersterke dieren. Wij vinden dit passen bij onze aanhangers.”

Industriële aanhangers op maat

Wilt u weten welke aanhangers geschikt zijn voor uw toepassing? Wij denken graag met u mee. Omschrijf uw wensen in ons speciale aanvraagformulier. Liever direct contact? Bel ons op 0180 700 267 of stuur een mailtje naar info@industrieleaanhangers.nl.

Zelf uw aanhanger samenstellen
Terug naar alle klantcases

Wat is logistiek de beste oplossing?
Ook als logistiek adviseur is industriële aanhangers uw partner. Wij denken mee in de kostenbesparing en doen uw een passend voorstel

Jaap van der Vlies
Kom in contact

Meer praktijkvoorbeelden

Lees de verhalen van onze klanten

Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers