Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Barli Bouwsystemen

Barli Bouwsystemen | Nederland | Industriële onderneming

Barli Bouwsystemen in Uden is al 30 jaar specialist op het gebied van bouwsystemen, zoals prefab systeembouw, houtskeletbouw en mobiele bouw. Met haar bouwsystemen biedt zij geschikte oplossingen voor permanente, semipermanente of tijdelijke huisvesting, maar ook nieuwe ruimtes, uitbreiding of aanpassing van een bestaand gebouw. Het transporteren van bouwsystemen brengt vanzelfsprekend uitdagingen met zich mee. Alle reden om op zoek te gaan naar een geschikt transportmiddel om de bouwsystemen mee te vervoeren. Het zelf ontwerpen van de ideale roltrailer is een uitdaging, maar zorgt ervoor dat de roltrailer perfect aansluit op de wensen. Met behulp van de expertise van Industriële Aanhangers is dit werkelijkheid geworden.  

De wensen voor de ideale roltrailer

Er waren een aantal wensen waaraan het ontwerp van de roltrailers diende te voldoen:

  • De bouwsystemen hebben uiteenlopende maatvoeringen, die allemaal op dezelfde roltrailer vervoerd moeten kunnen worden.
  • De roltrailers moeten niet alleen geschikt zijn voor gebruik op het industrieterrein, maar ook voor op de openbare weg.
  • De koppelingen van de roltrailer moeten perfect aansluiten op de terminaltrekkers die worden ingezet.

Een volledig op maat gemaakte oplossing

Voor het transport tussen de verschillende locaties op het industrieterrein en daarbuiten heeft Industriële Aanhangers twee roltrailers geleverd die zijn voorzien van een vaste zwanenhals. De koppelingen zijn ontworpen in goede samenwerking met de leverancier van de terminaltrekker om ervoor te zorgen dat de aansluiting van de roltrailer en de terminaltrekker perfect op elkaar aansluiten. Verder zijn de roltrailers uitgerust met een houten laadvloer. Om transport van de verschillende maatvoeringen mogelijk te maken is ervoor gekozen om de laadvloer te voorzien van vier rijen van rongenpotten, waar eenvoudig een rong in kan worden gestoken. Dit maakt het mogelijk om de bouwelementen goed te positioneren op de laadvloer. Zo wordt de lading tijdens het transport tegen omvallen beschermd.

Omdat de roltrailers ook worden ingezet op de openbare weg zijn ze voorzien van contourverlichting aan weerszijden. Aan de achterzijde is gebruik gemaakt van reguliere RDW-verlichting, lengte driehoeken, een afgeknotte driehoek en flits lichten voor extra zichtbaarheid. Voor alle verlichting is gebruik gemaakt van de moderne LED-uitvoering. Ter voorbereiding is ook een kentekenplaat houder aangebracht.

De aflevering van de op maat gemaakte roltrailer

De op maat gemaakte roltrailers voldoen aan alle wensen en sluiten perfect aan op de terminaltrekker die Barli Bouwsystemen reeds in gebruik had. Dit zorgde ervoor dat de nieuwe roltrailer direct in gebruik kon worden genomen en dit is ook gebeurd. De overgang van de oude trailer naar de nieuwe roltrailer verliep dan ook feilloos. Alles was in één keer in orde dankzij de vakmensen van het team van Industriële Aanhangers.

Zelf uw aanhanger samenstellen
Terug naar alle klantcases

Wat is logistiek de beste oplossing?
Ook als logistiek adviseur is industriële aanhangers uw partner. Wij denken mee in de kostenbesparing en doen uw een passend voorstel

Jaap van der Vlies
Kom in contact
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers