Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Forbo Flooring Systems

Forbo Flooring Systems | Nederland | Industriële onderneming

Forbo Flooring Systems is een wereldwijde leverancier van vloerbedekkingen voor de projecten- en consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, dat zowel wordt verkocht op rol als in modulaire tegelformaten. Meer dan 90% van de vloeren wordt door Forbo in Nederland geproduceerd. De fabrieken staan in Krommenie, Coevorden en Assendelft. In de magazijnen moeten veel producten heen en weer getransporteerd worden. Daarom zijn aanhangers voor Forbo onmisbaar.

“De wagens zijn perfect, tip-top in orde, we hebben nog NOOIT zulke fijne wagens gehad. Naar onze mening is Industriële Aanhangers een van de weinigen, al dan niet de enige, in Nederland die custom made aanhangers levert. Ook is de verhouding tussen prijs en kwaliteit goed.” 

Een unieke aanhanger

Forbo Coevorden was is in het bezit van zo’n 18 aanhangers. Deze aanhangers kunnen echter alleen ingezet worden voor of inslag of uitslag, daarom zochten ze naar een meer allround oplossing. Na samen gespard te hebben is er gekozen voor een bakwagen met opstaande randen met een laadvermogen van 12.000 kilo, waarvan wij er drie geleverd hebben. Deze worden gebruikt voor inslag en uitslag van gereed product voor intern transport.Dankzij de spierwitte vloer is de robot die de producten op de aanhanger laadt, in staat om de aanhanger te herkennen en zo de producten in te laden. Door de brede wielbasis en het toepassen van super-elastische banden, zijn de wagens uitermate geschikt voor de inzet, zowel binnen als buiten.

Zelf uw aanhanger samenstellen
Terug naar alle klantcases

Wat is logistiek de beste oplossing?
Ook als logistiek adviseur is industriële aanhangers uw partner. Wij denken mee in de kostenbesparing en doen uw een passend voorstel

Jaap van der Vlies
Kom in contact
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers