Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Vekoma

Vekoma | Nederland | Amusementsindustrie

Industriele aanhanger vekoma

Vekoma is een wereldwijde aanbieder en installateur van attracties en vergelijkbare amuserende complexe technologische installaties in bijvoorbeeld pretparken. Het hoofdkantoor van Vekoma is gevestigd in Vlodrop. Vekoma is gespecialiseerd in het aanbieden van attracties op maat die volledig naar wens zijn samen te stellen. Vekoma was op zoek naar een oplossing om goederen te distribueren over hun terrein met verschillende magazijnen. Vekoma kwam met de vraag of wij een industriële aanhanger kunnen leveren die hen helpt om goederen van hun expeditie te verdelen naar andere locaties op het terrein. Aangezien Vekoma veel maatwerk levert, was dit ook een belangrijke factor bij de aanhanger.

We hebben nu de mogelijkheid om meerdere pallets in één keer van A naar B te verplaatsen. Zo hoeven we niet meer met losse pallets te pendelen over ons bedrijfsterrein maar we kunnen in één keer acht pallets veilig en droog verplaatsen. Ook hebben wij hierdoor veel minder beschadigingen aan onze hoogwaardige producten.”

Een unieke aanhanger

Omdat Vekoma veel kleinere pakketten of lagere paletten moeten vervoeren, hebben wij geadviseerd een aanhanger te kiezen waarbij wij een tussenvloer kunnen inbouwen.Verder heeft de aanhanger een huifsysteem gekregen waardoor de te vervoeren onderdelen beschermd en beschut kunnen worden vervoerd. Bovendien is de aanhanger is uitgerust met een handrem, waardoor deze veilig geparkeerd kan worden. Al met al waren zij zeer tevreden over hun custom made product en de samenwerking met IndustriëleAanhangers.nl.

Zelf uw aanhanger samenstellen
Terug naar alle klantcases

Wat is logistiek de beste oplossing?
Ook als logistiek adviseur is industriële aanhangers uw partner. Wij denken mee in de kostenbesparing en doen uw een passend voorstel

Jaap van der Vlies
Kom in contact
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers