Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Kunststof profielen vervoeren met een aanhanger

10 januari 2020

Neem voldoende lengte voor de aanhanger, zodat de kunststof profielen veilig vervoerd kunnen worden. Afhankelijk van uw opbouw, kunnen de kunststof profielen zowel liggend als staand vervoerd worden. De aanhanger kan voorzien worden van een rechtopstaande steun om de last aan te fixeren. Ook passen we draagarmstellingen toe op de laadvloer van de wagen. Bij profielen in cassettes kan de laadvloer worden voorzien van nokken in de vloer , waaraan de cassettes kunnen worden gefixeerd. Vaak wordt een huif toegepast tegen weersinvloeden. Wanneer u op regelmatige basis dezelfde soort afwijkende profielen moet vervoeren, is het ook mogelijk om een op maat gemaakte frame als opbouw te gebruiken. Neem voor meer informatie hierover contact op met een van onze experts.

Aanbevolen opties:

  • Huif- of dakopbouw om de kunststof profielen te beschermen tegen weersomstandigheden.
  • Jukken met uitsparingen zijn op aanvraag leverbaar.
  • Draagarmstellingen op de laadvloer
  • Denk aan eventuele sjorogen om de last eenvoudig te kunnen fixeren.
  • Eventueel een, speciaal op maat gemaakt, frame voor het eenvoudig en veilig vervoeren van specifieke kunststof profielen.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers