Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Leidingen vervoeren met een aanhanger

10 januari 2020

Leidingen of pijpspools kunt u perfect vervoeren met een aanhanger. Doordat de samenstelling van de aanhanger afhankelijk is van de lengte of de vorm van uw leidingen of pijpspools, kunt u het beste samen met ons de aanhanger samenstellen. Onze aanhangers met draaischamel is een vaak gebruikte aanhanger voor het vervoeren van dit soort materialen, dankzij haar wendbare stuurinrichting.

Wilt u de aanhanger laten trekken door een tractor of een heftruck? Zorg voor de juiste koppeling, vangmuil en trekoog. Bij gebruik over de openbare weg is de maximale breedte van 2,5 meter toegestaan. Uw aanhanger kan worden uitgerust met complete verlichting voor de openbare weg volgens voorschriften van de RDW.

Aanbevolen opties:

  • Rongen om afglijden van de leidingen te voorkomen
  • Dwarsbalken als onderliggers voor het eenvoudig laden en lossen
  • Ladingbescherming zodat de leidingen niet direkt op de laadvloer liggen en beschadigd raken.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers