Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Maatwerk Mafi trailers

Een geschikte Mafi trailer vinden voor uw toepassing kan een enorme uitdaging zijn. Industriële Aanhangers is specialist in transportoplossingen op maat, afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen we voor elke toepassing een gepaste oplossing op maat bedenken.

Veiligheid, kwaliteit en efficiency

Industriële Aanhangers is uw partner voor veilig, kwalitatief en efficiënt transport met een robuuste industriële aanhanger die geconstrueerd is voor uw specifieke omstandigheden.

   Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton
   Maatwerk voor alle aanhangers
   Bestel direct uit eigen fabriek
   Gecertificeerde aanhangers

Vraag nu vrijblijvend advies aan

Een Mafi trailer, ook wel Mafi wagen, Mafi aanhanger of Mafi Roll trailer genoemd, is een merk dat synoniem staat voor de Roll Trailer . Mafi trailers zijn bekend geworden door de Duitse fabrikant MAFI Transport-Systeme GmbH. Tegenwoordig staat Mafi Trailer synoniem voor twee soorten trailers:

  • Cargo trailerCargo trailers worden voornamelijk gebruikt in combinatie met een tractor en een Gooseneck systeem. Deze kunnen alle verschillende soorten van zwaar transport oplossen. Altijd efficiënt en eenvoudig!
  • Roll trailerRoll trailers worden gebruikt door terminal operators over de hele wereld. Het is een efficiënt systeem om te ondersteunen in het beladen en het afladen van schepen. Maar ook in de industrie waar zware goederen worden getransporteerd.

Mafi trailer: de toepasbaarheid

De Mafi trailers of Mafi aanhangers zijn geschikt voor in de haven en voor transport van zware materialen, ook wel stukgoed genoemd. Denk aan bijvoorbeeld rollen papieren, treinstellen, alles wat niet in een normale container past. Het voordeel van een Mafi roll trailer is dat je de trailer zonder vrachtwagen op een schip kunt zetten. Op deze manier is maar een gering aantal trekkende eenheden nodig op een groot aantal aanhangers, wegens het slim kunnen koppelen. Ook het aantal chauffeurs daalt omdat je niet meer een chauffeur per aanhanger nodig hebt. Dit scheelt geld en tijd. Ook in de industrie zijn Mafi trailers een veel gebruikt zwaar transportsysteem. Omdat er veel verschillende soorten lasten vervoerd kunnen worden met één systeem. Naast het feit dat je afwijkende lasten heel makkelijk kunt vervoeren, kun je de lege aanhangers makkelijk stapelen door de ergonomische vorm, zo nemen zij weinig ruimte in wanneer deze niet in gebruik zijn.

Een Mafi trailer voor elke branche

Wij van IndustrieleAanhangers.nl zijn thuis in elke branche en leveren meteen uw Mafi trailer op maat. Via de persoonlijke configurator heeft u de keuze over de opbouw, het stuursysteem, de wielen, de koppeling, et cetera. De aanvraag wordt daarna altijd getoetst aan de door u opgegeven specificaties met betrekking tot laadvermogen, -oppervlak en -vloerhoogte. Zo voldoet uw industriële aanhanger altijd aan de Europese veiligheidsbepaling.

 

Zorgeloos transport

De transportmiddelen van Industriële Aanhangers zijn ontworpen voor een lange levensduur. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de uitgekiende constructie staan garant voor tientallen jaren zorgeloos intern transport. Met het juiste transportmiddel verbetert u ook het imago van uw bedrijf doordat u aantoont met zorg om te gaan uw goederen en producten. Naast het leveren van Industriële Aanhangers, verzorgt TMSH ook het onderhoud en de jaarlijkse wettelijke keuringen.

 

Wij zorgen er graag voor dat ook bij u alles op rolletjes loopt. Krijgt u graag persoonlijk advies? Wij denken graag met u mee!

Over IndustriëleAanhangers.nl

Stel zelf uw eigen Mafi trailer samen of krijg persoonlijk advies van een van onze experts. Laat uw gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

 


Laat u inspireren door een greep uit onze projecten

Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers