Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

IA beheer: laat uw industriële aanhanger onderhouden door experts

Wilt u veilig, betrouwbaar en goed materieel dat te allen tijde voldoet aan de wet- en regelgeving? Geen omkijken meer naar het onderhoud, jaarlijkse keuring, smeerbeurten en reparaties van uw materiaal? De juiste wagens op de juiste plaats, altijd voldoende capaciteit? Kies dan voor IA Beheer. Zo wordt u volledig ontzorgd, en dat tegen een scherp maandelijks tarief. Of u nu een groot wagenpark heeft of slechts enkele objecten, wij zijn uw partner. Wilt u toch liever zelf het beheer zelf doen, maar wilt u wel graag ondersteuning? Wij helpen u graag met praktische adviezen.

De voordelen van het laten beheren van uw materieel:

 • Overzicht in de exploitatie van uw materieel.
 • Uw materieel is altijd goed onderhouden en gekeurd.
 • Uw materieel voldoet altijd aan de wet- en regelgeving.
 • Uw materieel is altijd inzetbaar.
 • Grip op de kosten.
 • Onderhoud op locatie naar keus. Bij u of bij ons.
 • U krijgt een meerjarenplanning met alle investeringen en kosten.
 • Eenvoudig en volledig overzicht met onze periodieke rapportage.
 • Gratis advies om uw efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen
 • Hulp bij het in- en verkopen van uw materieel en onderdelen.

Wij ontzorgen u in 5 stappen:

Wij hanteren een constructieve aanpak, waarbij wij starten met het in kaart brengen van de huidige situatie en vervolgens samen met u de gewenste situatie vaststellen.

⭐ Stap 1: Wij gaan met u in gesprek. Voor iedere organisatie is ontzorging anders. Wilt u alleen operationeel beheer of wil u ook ook ontzorgd te worden de financiering van uw materieel?

⭐ Stap 2: Wij brengen de huidige situatie in kaart. Denk aan de samenstelling van uw huidige materieelvloot en eventueel welk materieel er beheerd moet gaan worden, maar ook alle bijbehorende verzekeringen, contracten, afspraken.

⭐ Stap 3: Wij stellen een concreet plan op. Hierbij worden de bevindingen van het onderzoek naar de huidige situatie meegenomen.

⭐ Stap 4: Wij starten met de implementatie. Wij gebruiken overzichtelijke files waarin al het materieel wordt beheerd. Daarin worden ook alle keuringsdata aangegeven. Naast de invoer van alle voertuigdata, contracten, onderhoudsdata, begrotingen etc. in ons beheersysteem gaan wij in deze fase ook in gesprek met berijders en maken wij definitieve afspraken met de betrokkenen over de gewenste afstemming en communicatie over het wagenparkbeheer.

⭐ Stap 5: Wij worden verantwoordelijk voor het beheer. Zodra de implementatie afgerond is. U krijgt als opdrachtgever periodiek een rapportage met daarin onder andere een overzicht van alle kosten versus de vastgestelde begroting. Periodiek vindt er een voortgangsoverleg plaats om het beheer en de resultaten te bespreken.

Goed materieelbeheer voorkomt:

 • Ongelukken, door versleten of defecte onderdelen.
 • Onverwachte reparaties waardoor u materieel niet inzetbaar is.
 • Stilstand en boetes door inzet van ongekeurd materieel.
 • Schade aan de producten of materialen die u vervoert.
 • Onveilige situaties door onbetrouwbaar en/of overbelast materieel.
 • Gevaarlijke omgeving voor personeel wegens ondeugdelijk materieel.
 • Misbruik door onoordeelkundig gebruik

Besparen op de lange termijn

Uw industriële aanhanger goed onderhouden bespaart geld op de lange termijn. Bij IndustrieleAanhangers.nl zeggen wij ”besparen door geen keuring en onderhoud uit te voeren is hetzelfde als de klok stilzetten om tijd te besparen.” Deze slecht onderhouden aanhanger is hier een goed voorbeeld van. Deze heeft een doorgezakte laadvloer, het stuursysteem werkt niet meer correct, de wielen sporen niet meer, de banden zijn versleten, de dissel is gescheurd, het pendelsysteem zit vast, et cetera. Kortom, deze industriele aanhanger is rijp voor de sloop, waar deze met goed onderhoud nog jaren mee had gekund.

Wees op tijd met onderhoud

Wij kunnen voor u een op maat gesneden aanbieding te maken. De te keuren aanhanger dient op aanwijzing van de keurmeester beschikbaar gesteld te worden voor de uit te voeren werkzaamheden. Bij keuren en onderhoud van meerdere aanhangers per organisatie dienen de werkzaamheden zonder oponthoud en interventies te kunnen worden uitgevoerd.

Onderhoud aanvragen
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers