Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

De industriële aanhanger specialist van Nederland

IndustrieleAanhangers.nl is uw partner voor professioneel en efficiënte horizontaal intern transport. Wij bouwen aanhangers in de meest grote verscheidenheid met een draagvermogen van 500 kg tot meer dan 500 ton. Onze op maat gemaakte transportoplossingen zijn altijd perfect afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Bij ons kunt u dan ook uw eigen industriële aanhanger geheel op maat aanvragen.

Onze werkwijze

Bij de uitvoering van de bedrijfsactiviteiten willen wij onze milieu impact continu tot een minimum reduceren en onze prestaties op milieugebied verbeteren. Het voldoen aan de wettelijke milieueisen is voor ons een randvoorwaarde, waarbij wij proberen verder te gaan.

IA streeft continue naar verbetering van de te leveren aanhangers en het voorkomen van milieuvervuiling. Technologische ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, zodat wij onze relaties altijd de producten kunnen aanbieden die voor hen de beste keuze zijn. Ook duurzaamheid is daarbij een belangrijk onderdeel.

Om dat te kunnen realiseren is continue aandacht voor de wensen van de klanten en een continue verbetering van onszelf noodzakelijk. Bij het inrichten van onze organisatie zijn de van toepassing zijnde wet en regelgeving, de door onze klanten gewenste en gevraagde kwaliteit en de normen ISO 9001 en 14001 dan ook de leidraad.

Wij zijn uw partner voor:

  • Industriële aanhangers
  • Zwaarlastwagens
  • Roltrailers en rolpalletten
  • Containerchassis
  • Zwanenhalssystemen
  • Cassette transportwagens
  • Raillorries
  • Zelfrijdende platformwagens
  • Logistics trains
  • AGV-transportsystemen

Onze klanten

Onze klanten zijn te vinden in de gehele industrie. Scheepswerven, raffinaderijen, betonfabrieken, staalproducenten, constructiebedrijven. Zij waarderen onze producten om de robuustheid, de lange levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Wij passen uitsluitend hoogwaardige componenten toe en de ontwikkeling en productie van onze wagens wordt uitgevoerd volgens de actuele geldende normen en veiligheidsvoorschriften.

Onze geschiedenis

Sinds 2002 brengen wij industriële aanhangers op de markt in Nederland, onder verschillende namen en vanuit diverse ondernemingen. In 2012 ontstond de behoefte om industriële aanhangers een eigen plaats te geven in het intern transport. Logistieke handelingen worden namelijk steeds vaker kritisch tegen het licht gehouden en er is een grote vraag naar efficiënt intern transport. In 2014 hebben we TMSH opgericht met als werkmaatschappij: IndustriëleAanhangers.nl, vaak afgekort als IA. TMSH staat voor Total Mobility Solutions Holland. Wij geloven in zaken doen op basis van gelijkwaardigheid, eerlijkheid, en met respect voor relaties tussen mensen en bedrijven.

Onze motivatie

Onze motivatie komt voort uit het antwoord op de vraag: “kan dat niet anders, beter, sneller, slimmer”? Elke dag kijken we de kansen die we krijgen om ons vak uit te oefenen. Samen met een team van vakmensen om ons heen werken wij met veel plezier aan allerlei oplossingen op het gebied van speciaal of bijzonder intern transport. Van kleine handzame middelen tot grote, indrukwekkende transportoplossingen en machines . Wij zijn helemaal in ons element als wij onze creativiteit, kennis en ervaring kunnen inzetten om een project tot een goed einde te brengen. Verder gaan waar anderen ophouden en uitdagingen aangaan die anderen laten liggen. Dat geeft ons juist energie. Het onze passie om producten te bedenken die in het logistieke proces als spil opereren, kosten besparen en het rendement van de logistiek verbeteren.

Wij bieden oplossingen op maat

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Wij maken het voor u in onze fabriek en werken niet met dealers. U krijgt dus direct het scherpste tarief voor uw industriële aanhanger op maat.

  Vraag direct uw industriële aanhanger aan
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers