Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Maatwerk platformwagens

Een geschikte platformwagen vinden voor uw toepassing kan een enorme uitdaging zijn. Industriële Aanhangers is specialist in transportoplossingen op maat, afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen we voor elke toepassing een gepaste oplossing op maat bedenken.

Veiligheid, kwaliteit en efficiency

Industriële Aanhangers is uw partner voor veilig, kwalitatief en efficiënt transport met een robuuste industriële aanhanger die geconstrueerd is voor uw specifieke omstandigheden.

   Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton
   Maatwerk voor alle aanhangers
   Bestel direct uit eigen fabriek
   Gecertificeerde aanhangers

Vraag nu vrijblijvend advies aan

De wielen van platformwagens bevinden zich onder de laadvloer. Zo kan de laadvloer optimaal worden benut. De breedte van het effectieve laadoppervlak en de breedte van de aanhanger verschillen hierdoor namelijk nauwelijks van elkaar. Bovendien zijn de optionele zijborden van een platformwagen eenvoudig inklapbaar of verwijderbaar doordat de wielen zich onder het laadoppervlak bevinden. Zo kunt u de wagen eenvoudig vanaf de zijkant beladen.

Een industriële aanhanger voor elke branche

Wij van IndustrieleAanhangers.nl zijn thuis in elke branche en leveren meteen uw platformwagen op maat. Via de persoonlijke configurator heeft u de keuze over de opbouw, het stuursysteem, de wielen, de koppeling, et cetera. De aanvraag wordt daarna altijd getoetst aan de door u opgegeven specificaties met betrekking tot laadvermogen, -oppervlak en -vloerhoogte. Zo voldoet uw platformwagen altijd aan de Europese veiligheidsbepaling.

 

Zorgeloos transport

De transportmiddelen van Industriële Aanhangers zijn ontworpen voor een lange levensduur. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de uitgekiende constructie staan garant voor tientallen jaren zorgeloos intern transport. Met het juiste transportmiddel verbetert u ook het imago van uw bedrijf doordat u aantoont met zorg om te gaan uw goederen en producten. Naast het leveren van Industriële Aanhangers, verzorgt TMSH ook het onderhoud en de jaarlijkse wettelijke keuringen.

 

Wij zorgen er graag voor dat ook bij u alles op rolletjes loopt. Krijgt u graag persoonlijk advies? Wij denken graag met u mee!

Over IndustriëleAanhangers.nl

Stel zelf uw eigen industriële aanhanger samen of krijg persoonlijk advies van een van onze experts. Laat uw gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

 


Laat u inspireren door een greep uit onze projecten

Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers