Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Maatwerk platte wagens en platte karren

Een geschikte platte wagen of platte kar vinden voor uw toepassing kan een enorme uitdaging zijn. Industriële Aanhangers is specialist in transportoplossingen op maat, afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen we voor elke toepassing een gepaste oplossing op maat bedenken.

Veiligheid, kwaliteit en efficiency

Industriële Aanhangers is uw partner voor veilig, kwalitatief en efficiënt transport met een robuuste industriële aanhanger die geconstrueerd is voor uw specifieke omstandigheden.

   Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton
   Maatwerk voor alle aanhangers
   Bestel direct uit eigen fabriek
   Gecertificeerde aanhangers

Vraag nu vrijblijvend advies aan

De platte kar of platte wagen wordt regelmatig in een adem genoemd met de landbouwwagen. Robuuste platte wagens worden voornamelijk gebruikt in de landbouw. Een platte aanhangwagen is uitermate geschikt voor het vervoeren van lasten op het land. Veelal wordt de platte kar gebruikt om hooi, stro, of pakken te vervoeren. Daarnaast is het een handig vervoersmiddel omdat ze relatief eenvoudig zijn. De platte wagen wordt echter ook zeer veel gebruikt in de industrie. Hierbij is het een belangrijk gegeven dat de aanhanger niet instabiel is en dat producten zonder deze vast te zetten vervoerd kunnen worden. Dit zijn allemaal opties die toegevoegd kunnen worden aan een platte kar of platte wagen.

Een platte kar voor een groot laadvolume

Bij een platte kar bevinden de wielen zich onder de laadvloer. Hierdoor verschillen de breedte van het effectieve laadoppervlak en de breedte van de aanhanger nauwelijks van elkaar en ontstaat er een groot laadvolume. Doordat de wielen zich onder het laadoppervlak bevinden, zijn de zijborden eenvoudig inklapbaar of verwijderbaar. Zo kan een platte kar, in tegenstelling tot een bakwagen, eenvoudig vanaf de zijkant worden beladen. Het enige nadeel van een platte wagen is dat de minimale hoogte beperkt wordt door de hoogte van de wielen.

Zorgeloos transport

De transportmiddelen van Industriële Aanhangers zijn ontworpen voor een lange levensduur. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de uitgekiende constructie staan garant voor tientallen jaren zorgeloos intern transport. Met het juiste transportmiddel verbetert u ook het imago van uw bedrijf doordat u aantoont met zorg om te gaan uw goederen en producten. Naast het leveren van Industriële Aanhangers, verzorgt TMSH ook het onderhoud en de jaarlijkse wettelijke keuringen.

Wij zorgen er graag voor dat ook bij u alles op rolletjes loopt. Krijgt u graag persoonlijk advies? Wij denken graag met u mee!

Over IndustriëleAanhangers.nl

Stel zelf uw eigen platte wagen samen of krijg persoonlijk advies van een van onze experts. Laat uw gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

 


Laat u inspireren door een greep uit onze projecten

Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers