Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Maatwerk rolltrailers

Een geschikte rolltrailer vinden voor uw toepassing kan een enorme uitdaging zijn. Industriële Aanhangers is specialist in transportoplossingen op maat, afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen we voor elke toepassing een gepaste oplossing op maat bedenken.

Veiligheid, kwaliteit en efficiency

Industriële Aanhangers is uw partner voor veilig, kwalitatief en efficiënt transport met een robuuste industriële aanhanger die geconstrueerd is voor uw specifieke omstandigheden.

   Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton
   Maatwerk voor alle aanhangers
   Bestel direct uit eigen fabriek
   Gecertificeerde aanhangers

Vraag nu vrijblijvend advies aan

Het rolltrailer systeem, bestaande uit een roll trailer en zwanenhals, wordt al vele decennia succesvol gebruikt voor zwaar transport. De zwanenhals dient als verbinding tussen de rolltrailer en het trekkend voertuig en kan verwijderbaar of vast zijn. Dit type transport maakt het mogelijk om goederen efficiënt en eenvoudig te verplaatsen. De robuuste constructie van de rolltrailer en het bijbehorende ontwerp van het chassis zorgen voor een snelle handling, zelfs bij hoge tonnages tot 200 ton. Het is een van de meest gebruikte transportsystemen voor zware producten op haventerreinen en bij zware industrie.

Welke rolltrailer past het best bij uw toepassing?

Een roll trailer is een doorgaans platte wagen met aan de voorkant een opening, ook wel ’tong’ genoemd. Hierin past de zwanenhals, ook wel een Gooseneck haak genoemd. De verschillende soorten rolltrailers zijn:

  • Containertrailers, voor alle genormeerde standaard maten containers.
  • Zwaarlasttrailers. Bijvoorbeeld voor papierrollen, coils, draadrollen, kisten en betonproducten.
  • Rolltrailer met vaste zwanenhals. Voor het transport van diverse lasten
  • Rolltrailer met oprijbaan. Voor het transport van rollend materieel.
  • Dubbelzijdige tong, zodat de trekker aan beide kopse kanten kan aanhaken.
  • Trailers met opbouw. Voor vloeistoffen, tanks, huifopbouw en drukwanden.
  • Speciaalbouw. Gemaakt voor uw specifieke product.

Zorgeloos transport

De transportmiddelen van Industriële Aanhangers zijn ontworpen voor een lange levensduur. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de uitgekiende constructie staan garant voor tientallen jaren zorgeloos intern transport. Met het juiste transportmiddel verbetert u ook het imago van uw bedrijf doordat u aantoont met zorg om te gaan uw goederen en producten. Naast het leveren van Industriële Aanhangers, verzorgt TMSH ook het onderhoud en de jaarlijkse wettelijke keuringen.

Wij zorgen er graag voor dat ook bij u alles op rolletjes loopt. Krijgt u graag persoonlijk advies? Wij denken graag met u mee!

Over IndustriëleAanhangers.nl

Stel zelf uw eigen rolltrailer samen of krijg persoonlijk advies van een van onze experts. Laat uw gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

 


Laat u inspireren door een greep uit onze projecten

Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers