Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Samenwerking met Seacom Trailer Systems GmbH

10 januari 2020

seacom trailer

Met trots mogen we melden dat TMSH B.V. als IndustrieleAanhangers.nl per 1 januari 2019 partner en vertegenwoordiger is van Seacom Trailers Systems GmbH. Wij brengen nu naast zwaarlast industrie trailers ook containerchassis, skeletal trailers, roltrailers, cassettes en het Multi Trailer Systeem op de markt! Seacom heeft meer dan 40 jaar ervaring met bewezen concepten en is een toonaangevende fabrikant van zware transportsystemen voor de industrie en havens. De vele innovatieve producten voldoen aan de nieuwste technologie en hoogopgeleide technici in de eigen productiefaciliteit zorgen voor de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat u vanaf nu bij ons terecht kunt voor industriële aanhangers in elke gewenste vorm en uitvoering.

Mooie projecten

Inmiddels zijn al een paar mooie projecten gerealiseerd. Zo ook deze 25 ton dieplader trailer met hydraulische oprijklep en wegklapbare bordwanden voor het transport van graafmachines. De combinatie van de enorme vakkennis van Seacom en de jarenlange ervaring van IndustrieleAanhangers.nl staat garant voor een succesvol, betrouwbaar en efficiënt intern transport! Bel of mail gerust voor een afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers