Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Staaltransport met een aanhanger

04 februari 2020

Staal vervoeren aanhanger

Voor het vervoer van staal in de vorm van platen of profielen worden veelvuldig zwaarlastwagens ingezet. Voor staaltransport wordt de laadvloer vaak voorzien van dwarsbalken. Zo kan de lading eenvoudig  van de wagen worden gelost met een heftruck. Tegen het zijwaarts afvallen van de lading kunnen rongen worden geplaatst. Deze zijn er in allerlei vormen en maten. Zorg voor een voldoende lange aanhanger, de last moet voor 65% worden ondersteund.

Aanbevolen opties voor staaltransport met een aanhanger:

  • Kies dwarsliggers eventueel voorzien van rubber stroken tegen beschadiging.
  • Rongen langs de langszijde, rond, vierkant, voorzien van stootrubber of hout.

Hierboven ziet u een foto van een aanhanger die speciaal geleverd is voor het vervoeren van stalen profielen; voorzien van dwarsliggers op de bodem en rongen aan de langszijde met houten stootrand.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers