Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Stenen vervoeren met een aanhanger

04 februari 2020

stenen vervoeren aanhanger

Wilt u stenen vervoeren met een aanhanger? Dit kan zowel los als op pallets geladen. De standaardafmeting van de meest gebruikte pallet, de Europallet is 800x1200mm. Daarnaast wordt er in mindere mate gebruik gemaakt van het formaat 800×600 (Displaypallet) en 1000x1200mm (Blokpallet). Houdt hiermee rekening bij het kiezen van uw lengte en breedte van uw aanhanger, afhankelijk van hoeveel pallets u achter of naast elkaar wilt vervoeren. Een opstaande rand rondom de aanhanger maakt het mogelijk, zonder de last te fixeren, de aanhanger in te zetten op bedrijfsterreinen. Bij het los vervoeren van stenen op de aanhanger zijn rongen aan te bevelen om het verschuiven van de lading tegen te gaan. Eventueel kan de laadvloer van een demping worden voorzien bij inzet op een oneffen ondergrond.

Aanbevolen opties voor het vervoeren van stenen:

  • Kies de juiste laadvloer afhankelijk van het formaat van de pallets en eventueel een lage opstaande rand tegen het afschuiven.
  • Let op voldoende laadvermogen en de juiste banden voor het terrein. Kies voor spanbanden of voldoende rongen om verschuiving en verlies van de lading tegen te gaan tijdens transport.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 3 ton tot 100 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Via onze unieke aanvraagmodule kunt u binnen 274 seconden de industriële aanhanger samenstellen die past bij uw transportwens. Heeft u vragen? Of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag. Al onze aanhangers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle noodzakelijke certificeringen.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers