Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Bouwmaterialen vervoeren met een aanhanger

10 januari 2021

Bouwmaterialen, zoals stenen, dakpannen, houten balken, plaatmateriaal, gipsplaten enz. vervoeren op een aanhanger wordt heel veel toegepast. Voor het veilig vervoeren van bouwmaterialen, kunt u het beste kiezen voor opklapbare zijschotten. Een lage laadvloerhoogte is aanbevolen om het in- en uitladen van de aanhanger te vergemakkelijken. Spanbanden en / of sjorogen om de last te fixeren tijdens transport is, door de grote variëteit van de lading, enorm aan te bevelen. In veel gevallen is het afgeraden om de aanhanger te groot te maken.

Om de manoeuvreerbaarheid te verhogen, kunt u beter kiezen voor meerdere kleine aanhangers in plaats van een grote aanhanger. Wanneer u dan meerdere aanhangers achter elkaar wilt kunnen koppelen is een spoorvolgend stuursysteem essentieel. Voor het weersonafhankelijk vervoeren van uw materialen, is een huifopbouw aan te raden.

Aanbevolen opties:

  • Huifopbouw, opklapbare zijschotten en een laag laadvloeroppervlak.
  • Rongen, sjorogen in combinatie met sjorbanden voor fixatie tijdens transport.
  • Bij koppeling meerdere aanhangers een spoorvolgend stuursysteem.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers