Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

De industriële aanhanger specialist van Nederland

IndustrieleAanhangers.nl is uw partner voor professioneel en efficiënte horizontaal intern transport. Wij bouwen aanhangers in de meest grote verscheidenheid met een draagvermogen van 500 kg tot meer dan 500 ton. Onze op maat gemaakte transportoplossingen zijn altijd perfect afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Bij ons kunt u dan ook uw eigen industriële aanhanger geheel op maat samenstellen.

Onze klanten

Onze klanten zijn te vinden in de gehele industrie. Scheepswerven, raffinaderijen, betonfabrieken, staalproducenten, constructiebedrijven. Zij waarderen onze producten om de robuustheid, de lange levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Wij passen uitsluitend hoogwaardige componenten toe en de ontwikkeling en productie van onze wagens wordt uitgevoerd volgens de actuele geldende normen en veiligheidsvoorschriften.

Wij zijn uw partner voor:

  • Industriële aanhangers
  • Zwaarlastwagens
  • Roltrailers en rolpalletten
  • Containerchassis
  • Zwanenhalssystemen
  • Cassette transportwagens
  • Raillorries
  • Zelfrijdende platformwagens
  • Logistics trains
  • AGV-transportsystemen

Onze geschiedenis

Sinds 2002 brengen wij industriële aanhangers op de markt in Nederland, onder verschillende namen en vanuit diverse ondernemingen. In 2012 ontstond de behoefte om industriële aanhangers een eigen plaats te geven in het intern transport. Logistieke handelingen worden namelijk steeds vaker kritisch tegen het licht gehouden en er is een grote vraag naar efficiënt intern transport. In 2014 hebben we TMSH opgericht met als werkmaatschappij: IndustriëleAanhangers.nl, vaak afgekort als IA. TMSH staat voor Total Mobility Solutions Holland. Wij geloven in zaken doen op basis van gelijkwaardigheid, eerlijkheid, en met respect voor relaties tussen mensen en bedrijven.

Een woord van de oprichter

Mijn motivatie komt voort uit het antwoord op de vraag: “kan dat niet anders, beter, sneller, slimmer”? Elke dag kijk ik uit naar de kansen die ik krijg om mijn vak uit te oefenen. Samen met een team van vakmensen om mij heen werk ik met veel plezier aan allerlei oplossingen op het gebied van speciaal of bijzonder intern transport. Van kleine handzame middelen tot grote, indrukwekkende transportoplossingen en machines . Ik ben helemaal in mijn element als ik mijn creativiteit, kennis en ervaring kan inzetten om een project tot een goed einde te brengen. Verder gaan waar anderen ophouden en uitdagingen aangaan die anderen laten liggen. Dat geeft mij juist energie. Het is mijn passie om producten te bedenken die in het logistieke proces als spil opereren, kosten besparen en het rendement van de logistiek verbeteren.

Wij bieden oplossingen op maat

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Wij maken het voor u in onze fabriek en werken niet met dealers. U krijgt dus direct het scherpste tarief voor uw industriële aanhanger op maat.

  Stel direct uw industriële aanhanger samen

Onze experts

Jaap van der Vlies
Commercieel directeur
+31 (0)180 – 700 267 jaap@industrieleaanhangers.nl
Michiel Helder
Medewerker buitendienst
+31 (0)180 – 700 267 service@industrieleaanhangers.nl
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers