Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Hooi vervoeren met een aanhanger

10 januari 2020

Wilt u hooi of strobalen vervoeren met een aanhanger. Dan bent u bij IndustrieleAanhangers.nl aan het juiste adres. Een hooi aanhanger, landbouw aanhanger of agrarische aanhanger is uitermate geschikt voor het transport van hooibalen of rollen wat voornamelijk wordt gebruikt in de landbouw.

Afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid balen die vervoert dienen te worden kunt u uw eigen aanhanger zelf samenstellen via onze offertetool. Belangrijk is om vast te stellen, waar u gaat rijden met de hooiwagen en hoe hard u wilt rijden. Laat u goed informeren over de toegestane snelheden en de wettelijke eisen met betrekking tot het juiste kenteken.

Aanbevolen opties:

  • Jukken met uitsparingen zijn op aanvraag leverbaar
  • Denk aan eventuele sjorogen om de last eenvoudig te kunnen fixeren en eventueel een zeil te kunnen spannen die de lading beschermt tegen het weer.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers