Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Hout vervoeren met een aanhanger

10 januari 2020

Neem voldoende lengte voor de aanhanger, zodat de houten producten veilig vervoerd kunnen worden. Hout producten zoals kozijnen, profielen en constructiedelen kunnen zowel liggend als staand vervoerd worden. De aanhanger kan voorzien worden van een rechtopstaande steun om de last aan te fixeren. Vaak wordt een huif toegepast tegen weersinvloeden. Wanneer u op regelmatige basis dezelfde soort afwijkende profielen moet vervoeren, is het ook mogelijk om een op maat gemaakte frame als opbouw te gebruiken. Neem voor meer informatie hierover contact op met een van onze experts.

Aanbevolen opties:

  • Huif- of dakopbouw om de houten producten te beschermen tegen weersomstandigheden.
  • Jukken met uitsparingen zijn op aanvraag leverbaar.
  • Denk aan eventuele sjorogen om de last eenvoudig te kunnen fixeren.
  • Eventueel een, speciaal op maat gemaakt, frame voor het eenvoudig en veilig vervoeren van specifieke houten producten.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers