Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

IndustrieleAanhangers.nl en Jelba | Dé B2B Online Specialist gaan samen door!

04 februari 2020

jelba b2b marketing

IndustriëleAanhangers.nl en B2B Online Specialist Jelba hebben de samenwerking met wederom 3 jaar verlengd. IndustriëleAanhangers.nl is gespecialiseerd in het maken en samenstellen van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Het bedrijf uit Sliedrecht is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot marktleider. Het werkt met een unieke online aanvraagmodule. Hiermee kan binnen 274 seconden een industriële aanhanger worden samengesteld die past bij de transportwens van de klant. Dit kan variëren van 1 tot 500 ton laadvermogen. De aanhangers worden in de eigen fabriek gemaakt. Dit is een kwaliteitsgarantie van het bedrijf. De offertes worden daarentegen online afgehandeld.

Een succesvolle samenwerking

Sinds de oprichting in 2015 verzorgt Jelba de volledige bouw en doorontwikkeling van het platform, alsmede het succesvol hiervan maken door de inzet van B2B online marketing. IndustrieleAanhangers.nl is een klant van het eerste uur van Jelba. Jelba oprichters Bart Strijker en Arwen Obermeyer kijken er naar uit om samen voor nog meer resultaat te gaan. “Onze beide bedrijven maken de afgelopen jaren een stevige groei door. Het blijft geweldig om te zien dat een platform als IndustriëleAanhangers.nl een begrip is geworden in de markt en dat ook de klanten van het eerste uur zich nog steeds thuis voelen bij hun online collega’s van Jelba. Daar doen wij het voor.”

Jelba: een bewuste keuze

In 2015 koos IndustriëleAanhangers.nl oprichter Jaap van der Vlies bewust voor Jelba. “Je moet wel lef hebben om op het resultaat afgerekend te worden. Het gaat om leads en offerte-aanvragen die wij kunnen omzetten naar orders en dus omzet.” Jelba werkt bewust niet met het uurtje-factuurtje principe. In plaats daarvan zet het bedrijf uit Utrecht zich continu in voor zijn klanten door het binnenhalen van leads. Het bedrijf blinkt uit in het creëren van een digitale strategie om haar klanten te laten groeien. Het is daarbij de online marketingafdeling van de klant. Jelba heeft specialisten in huis voor online marketing, content, design en het bouwen van B2B websites. Naast IndustriëleAanhangers.nl heeft Jelba klanten uit diverse sectoren, van de bouw en industrie tot de agrarische sector.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 0,5 ton tot 500 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Heeft u vragen of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.


Terug naar actueel
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers