Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Maatwerk zwaarlastwagens

Een geschikte zwaarlastwagen vinden voor uw toepassing kan een enorme uitdaging zijn. Industriële Aanhangers is specialist in transportoplossingen op maat, afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen we voor elke toepassing een gepaste oplossing op maat bedenken.

Veiligheid, kwaliteit en efficiency

Industriële Aanhangers is uw partner voor veilig, kwalitatief en efficiënt transport met een robuuste industriële aanhanger die geconstrueerd is voor uw specifieke omstandigheden.

   Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton
   Maatwerk voor alle aanhangers
   Bestel direct uit eigen fabriek
   Gecertificeerde aanhangers

Vraag nu vrijblijvend advies aan

Een zwaarlastwagen, ook wel zwaarlast aanhanger of zwaargewicht aanhanger genoemd, wordt in de industrie gebruikt voor het vervoeren van zeer zware objecten of materialen. Zwaarlastwagens zijn vaak relatief eenvoudige aanhangers die gemaakt zijn voor één doel; het vervoeren van echt zware objecten, zonder poespas. Wij noemen een aanhanger een zwaarlastwagen of zwaarlast aanhanger als u meer dan 10 ton wilt vervoeren. Bij het het vervoer van zware onderdelen zoals scheepsonderdelen en walsen is dit al snel het geval. Uiteraard kunt u elke aanhanger voor elk gewicht bij ons samenstellen. Het is van het grootste belang dat het juiste gewicht van de last wordt vastgesteld en de aanhanger daarop gebouwd wordt. Zo zijn de assen, de stuurinrichting, de dissel en de banden op het te dragen bericht berekend. Zo kan uw zwaargewicht aanhanger nooit doorbuigen.

Waar moet u op letten bij een zwaarlast aanhanger?

  • Heel belangrijk zijn de juiste wielen en banden. Vaak worden dubbele wielen gebruikt om de druk op de vloer te verspreiden. Wielstellen kunnen pendelend worden opgehangen om oneffenheden in de vloer op te vangen.
  • Hardhouten vloer
  • Draagprofiel constructie

 

Zorgeloos transport

De transportmiddelen van Industriële Aanhangers zijn ontworpen voor een lange levensduur. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de uitgekiende constructie staan garant voor tientallen jaren zorgeloos intern transport. Met het juiste transportmiddel verbetert u ook het imago van uw bedrijf doordat u aantoont met zorg om te gaan uw goederen en producten. Naast het leveren van Industriële Aanhangers, verzorgt TMSH ook het onderhoud en de jaarlijkse wettelijke keuringen.

 

Wij zorgen er graag voor dat ook bij u alles op rolletjes loopt. Krijgt u graag persoonlijk advies? Wij denken graag met u mee!

Over IndustriëleAanhangers.nl

Vraag direct uw eigen zwaarlastwagen aan en ontvang persoonlijk advies van een van onze experts. Laat uw gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

 


Laat u inspireren door een greep uit onze projecten

Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers