Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Alstom

Alstom | Nederland | Transportbedrijf

Alstom is een multinational die over het algemeen werkzaam is in de dienstverlening die is toegespitst op transport over het spoor. Het Hoofdkantoor van ALSTOM is gevestigd in Parijs. De Nederlandse divisie is (o.a.) gevestigd in Ridderkerk. Vanuit deze locatie is er een aanvraag gekomen voor een aanhanger.

Een unieke aanvraag

ALSTOM Ridderkerk had een aanvraag gedaan voor een aanhanger met ongebruikelijke maten. Door de niet veel voorkomende specificaties van de aanvraag heeft IA het initiatief genomen en zijn we langs gegaan bij Alstom om de aanvraag verder en concreter uit te vragen, om zo de behoefte te inventariseren en precisie maatwerk te kunnen bewerkstelligen.

De wagen was bedoeld voor het vervoer van tram-wielstellen. ALSTOM reviseert wielstellen van trams in Rotterdam. Dat gaat gepaard met het nodige intern transport tussen diverse werkplekken. Hiervoor is de aanhanger bedoeld. Het IA Team heeft allerlei aanpassingen voorgesteld en de afmetingen precies op maat gemaakt, zeer tot tevredenheid van ALSTOM.

Een unieke aanpak

In overleg is er besloten de wagen te voorzien van verwisselbare oplegbalken waarop de wielstellen kunnen rusten. De maatvoering is zo uitgedacht dat de wielstellen op de juiste plaatsen gedragen worden voor een optimale stabiliteit. Voor het aan- en afkoppelen is de wagen uitgerust met een op hoogte instelbare en opklapbare dissel. Voor de veiligheid van de gebruikers staat duidelijk de maximumsnelheid en het draagvermogen op de wagen afgedrukt. De Non-Marking banden zorgen voor een streep loos gebruik op de mooie strakke betonvloer van het bedrijf. Al met al een aanhanger afgeleverd bij ALSTOM Ridderkerk welke volledig naar eigen wens is samengesteld. 

Zelf uw aanhanger samenstellen
Terug naar alle klantcases

Wat is logistiek de beste oplossing?
Ook als logistiek adviseur is industriële aanhangers uw partner. Wij denken mee in de kostenbesparing en doen uw een passend voorstel

Jaap van der Vlies
Kom in contact
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers