Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

DP-World Antwerpen

DP-World | België | Havenbedrijf

Eind vorig jaar ontving het IA team een verzoek van DP-World om hen te helpen bij een speciale uitdaging. Zij hadden speciale roltrailers nodig voor het vervoer van spreaders die voor reparatie of onderhoud naar de werkplaats moeten. Omdat er soms spreaders tussen zitten die niet meer functioneren, moesten de trailers voorzien zijn van de juiste geleiding en steunbalken. Zo konden de defecte spreaders geplaatst worden. Hiernaast hadden zij nog een aantal andere wensen over de uitvoering van de roltrailer. Dit hebben we in goed overleg kunnen invullen.

‘’We hebben nog nooit meegemaakt dat hier trailers werden geleverd die in één keer helemaal in orde waren en waarover na levering door de gebruikers niets op aan te merken was. We zijn hier zeer kritisch, dus CHAPEAU!’’

De roltrailers zijn geheel naar wens afgeleverd met unieke features:

  • Zo zijn de nokken voorzien van een felrode kleur waardoor de geleiding nokken duidelijk zichtbaar zijn voor de kraanmachinist. Bovendien zijn de nokken zo ontworpen dat de spreaders als vanzelf op de juiste plek op de trailer terecht komt.
  • Verder is de roltrailer in het midden voorzien van uitneembare roosters. Zo kan, indien nodig, een monteur in en op de trailer aan de spreaders werken. De treden zijn groot genoeg zijn om met veiligheidsschoenen stevig en veilig op de trailer te kunnen komen.
  • Hiernaast worden de spreaders ondersteund en staan deze geborgen op de juiste locatie op de roltrailer. Zo wordt schade tijdens het transport aan de hydrauliek of mechaniek van de spreaders voorkomen.
  • Verder zijn alle trailers CE-norm gebouwd en voldoen zij aan alle industriële normen, keuringen en veiligheidseisen.
  • Tenslotte zijn de roltrailers in gewenste kleur gespoten en voorzien van de juiste beplating.
Zelf uw aanhanger samenstellen
Terug naar alle klantcases

Wat is logistiek de beste oplossing?
Ook als logistiek adviseur is industriële aanhangers uw partner. Wij denken mee in de kostenbesparing en doen uw een passend voorstel

Jaap van der Vlies
Kom in contact
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers