Expert van 500 kg tot meer dan 500 ton

Maatwerk voor alle aanhangers

Bestel direct uit eigen fabriek

Gecertificeerde aanhangers

Elektrische industriële aanhanger voor staalfabrikant

Staalproducent | Nederland | Industriële onderneming

Recent leverde Industriële Aanhangers een elektrische industriële aanhanger die gebruikt wordt bij een grote staalfabrikant in Nederland. Een elektrische industriële aanhanger wordt ook wel een elektrische zwaarlastwagen of elektrische zwaarlastwagen genoemd. De aanhanger heeft een draagvermogen van 25.000 kg. Dit draagvermogen maakt de zwaarlastwagen uitermate geschikt voor de zware industrie.

Zwaarlastwagen voor het vervoeren van staalproducten

Bij staalproducenten en -verwerkers zijn vooral de robuuste eigenschappen van een aanhanger van belang. De staalproducent zocht een industriële aanhanger met een hoog draagvermogen voor het intern nauwkeurig positioneren van een zware machine. Vanwege de krappe en nauwe locaties in de staalfabriek is een op afstand bedienbare zwaarlastwagen de meest ideale oplossing. Met deze uitdaging kwam de staalproducent bij Industriële Aanhangers terecht.

Elektrische zwaarlastwagen met een hoog draagvermogen

De elektrische zwaarlastwagen is een innovatieve transportmethode. In de industrie worden vaak zware objecten getransporteerd. Door de hoge draaglast en wendbaarheid is deze wagen perfect voor de industrie. De staalproducent is tot nu toe zeer tevreden met de oplossing. “De elektrische zwaarlastwagen van Industriële Aanhangers is ontzettend handig. Hiermee werken we sneller en veiliger. De wagen verdienen we binnen 1,5 jaar terug!”

Met de draadloze bediening kan de staalproducent de zwaarlastwagen op afstand bedienen. De sensoren en noodknoppen rondom zorgen voor een veilige werkomgeving. Doordat de zwaarlastwagen een hoog draagvermogen heeft, is deze bestand tegen het gewicht van zware staalplaten en -onderdelen. De wagen kan zich zowel voorwaarts als zijwaarts bewegen en draait bovendien op een klein oppervlakte. Door deze eigenschappen wordt een trekkend voertuig zoals een heftruck overbodig.

Bekijk hieronder de video:

 

Verschillende uitvoeringen

Zoekt u ook een elektrische zwaarlastwagen? Wij bieden maatwerkoplossingen afgestemd op uw locatie. Kies uit een draagvermogen van 5.000kg tot meer dan 200.000kg in verschillende vormen en afmetingen. U kiest zelf de gewenste eigenschappen zoals, de laadvloer, de opbouw, het stuursysteem en de veiligheidsvoorzieningen. Op deze pagina leest u meer over de elektrische industriële aanhanger.

Elektrische zwaarlastwagen op maat

Wilt u weten welke aanhangers geschikt zijn voor uw toepassing? Wij denken graag met u mee. Omschrijf uw wensen in ons speciale aanvraagformulier. Liever direct contact? Bel ons op 0180 700 267 of stuur een mailtje naar info@industrieleaanhangers.nl.

Zelf uw aanhanger samenstellen
Terug naar alle klantcases

Wat is logistiek de beste oplossing?
Ook als logistiek adviseur is industriële aanhangers uw partner. Wij denken mee in de kostenbesparing en doen uw een passend voorstel

Jaap van der Vlies
Kom in contact
Chat openen
1
Hulp nodig?
Persoonlijk advies nodig?

Stuur een appje en wij nemen direct contact met u op.

Team Industriële Aanhangers